lunes, 31 de marzo de 2014

Vida Prestada

La biblioteca Mercè Rodoreda convoca un nou concurs de relats encadenats.Frase d'inici: "Al bus llegia el diari per sobre d’una espatlla desconeguda"


Aquest relat va ser sel·leccionat com el guanyador de la setmana (10/03/2014) i
publicat al Llibre "SAnt Joan Despí, escriu" 2ª Edició


Vida Prestada

Al bus llegia el diari per sobre d’una espatlla desconeguda, s’escalfava les mans ficant-les a les butxaques dels altres i quan tenia ganes de fumar aspirava el fum dels que s’estaven a la porta del bar. De vegades, vestit com un cambrer, servia les taules d’una terrassa ón mai arribava la ració de braves. I al matí, quan tothom marxava a treballar, mirava d’endormiscar-se en el buit encara calent que havia deixat aquell altre.
Fins que un dia el van enxampar i li van caure sis mesos.
El llit, el menjar i la lectura van continuar sent de franc, però va haver de deixar de fumar i de treballar de prestat.



Este relato fue seleccionado como el ganador de la semana (10/03/2014) y
publicado en el libro "Sant Joan Despí, escriu" 2ª edición




Vida Prestada

En el bus leía el diario por encima de un hombro desconocido, se calentaba las manos metiéndolas en los bolsillos ajenos y cuando tenía  ganas de fumar aspiraba el humo de los que estaban en la puerta del bar. A veces, vestido como un camarero, servía mesas en una terraza dónde nunca llegaba la ración de bravas. Y por la mañana, cuando todos se iban a trabajar, miraba de adormecerse en el hueco aún caliente que había dejado aquel otro.
Hasta que un día lo pillaron y le cayeron seis meses.
La cama, la comida y la lectura continuaron siendo gratis, pero tuvo que dejar de fumar y de trabajar de prestado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario