domingo, 6 de abril de 2014

En funcions

Segona setmana del concurs de Relats Encadenats a la Bibliotec Mercè Rodoreda. Frase d'inici: "Va haver de deixar de fumar i de treballar de prestat"


Va haver de deixar de fumar i de treballar de prestat el dia que el titular es va presentar al despatx. A corre-cuita va acabar de signar els papers que tenia a sobre la taula mentre, rere la porta, la secretaria discutia amb el seu alter ego i mirava d’explicar-li que el President no rebia ningú sense cita prèvia.
Va recollir el dossier i va sortir per la porta del darrere. Les vacances havien estat profitoses, la nova llei sobre habitatge social estava en marxa, i ara podria reprendre les vacances que el seu bessó acabava d’interrompre sobtadament. 



Segunda semana de relatos encadenados en la biblioteca Mercè Rodoreda. 

En funciones

Tuvo que dejar de fumar y de trabajar de prestado el día que el titular se presentó en el despacho. Rápidamente acabó de firmar los papeles que tenía sobre la mesa mientras, tras la puerta, la secretaria discutía con su alter ego i miraba de explicarle que el Presidente no recibía a nadie sin cita previa.

Recogió el dosier i salió por la puerta de atrás. Las vacaciones  habían sido provechosas, la nueva ley de vivienda social estaba en marcha, y ahora podría retomar las vacaciones que su gemelo acababa de de interrumpir bruscamente.

No hay comentarios:

Publicar un comentario